Compass Sailing
Yachtcharter
compas

In samenwerking met Hoevers Maritiem worden er navigatietochten georganiseerd op het zeiljacht Rosa.

Bij deze ervaringstochten ligt de nadruk op de navigatie, communicatie en organisatie aan boord. Wilt u op getijdenwater varen dan kunt u hierbij denken aan een rondje Noord-Holland, een tocht op de Waddenzee of de Zeeuwse wateren. Heeft u al ruime zeilervaring op de binnenwateren dan kunt bijvoorbeeld zelfstandig naar Enkhuizen, Medemblik of Den Oever varen. De schipper komt hier dan aan boord en begeleidt vervolgens de rest van de tocht. Een oversteek naar Engeland behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Schipper Onno Hoevers is gediplomeerd kajuitjachtinstructeur en heeft vele jaren als hydrograaf en stuurman in de beroepsvaart gewerkt.

Hij kan u tijdens deze tochten de fijne kneepjes van de navigatie, communicatie en zeemanschap bijbrengen. Deze tochten zijn zeer geschikt voor beginnende schippers en watersporters die de opgedane (theoretische) watersportkennis eens uitgebreid in de praktijk willen beoefenen.

 

Voor schippers die de sprong naar het getijdenwater willen maken maar nog een beetje onzeker zijn is dit de ideale mogelijkheid om onder begeleiding van een ervaren vaarinstructeur een stap verder te komen!

 

Voor meer informatie omtrent deze tochten kunt u een kijkje nemen op de website van www.hoeversmaritiem.nl

rosa
Navigatietochten
Navigatietochten
Navigatietochten